Ajazi falënderon qytetarët: Goditjen e fundit këtij pushteti do t’ia japim në balotazh!

Driton Ajazi i “Demokratëve të Drenasit” ka falënderuar qytetarët për besimin e dhënë duke e quar atë në balotazh.

Të dhënat që vijnë nga KQZ tregojnë se Ajazi ka siguruar 30% të votave dhe do të jetë në balotazh me Ramiz Lladrovcin e PDK-së që ka marrë 45%.

“Rezultati zyrtar na e garanton balotazhin dhe të dhënat e deritashme që kemi, flasin se ne jemi garanca e vetme për ndryshim në Drenas”, ka thënë Ajazi.

Njoftimi i Ajazit”

Qytetarë të dashur,

Faleminderit shumë që besuat ne vizionin tonë dhe këtë besim e materializuat sot me votën tuaj!
Pra, rezultati zyrtar na e garanton balotazhin dhe të dhënat e deritashme që kemi, flasin se ne jemi garanca e vetme për ndryshim në Drenas.

Pikat e para në treg që rregullojnë presionin në vetëm shtatë ditë! Bëni vetë në shtëpi!

Zgjidhja është zbuluar më në fund: nëse keni kërpudhat në gishtërinjtë tuaj, bëjeni këtë tani!

Ekspertët theksojnë: Vendoseni këtë xhel dhe dhimbja do të zhduket menjëherë. Sekreti është në ..
Ju falënderoj pa masë për besimin dhe jam krenar me gjithësecilin prej jush.

Goditjen e fundit këtij pushteti do t’ia japim në balotazh.