Aktivisti i devotshëm i PDK-së përkrah fuqishëm Driton Ajazni!

Njëri nga mbështetësit kryesor të Demokratëve për Drenasit, dhe Driton Ajazit, i cili ishte nënkryetar i degës së PDK-së në Drenas, Bekim Nika i cili për asnjë moment, të dy muajve të fushatës nuk iu nda Ajazit duke i ofruar përkrahje të pa rezervë në garën për kryetar, ai edhe sonte në përmbyllje të fushatës, përmes një postimi në rrjetet sociale, ka falenderuar qytetarët, dhe njëherit u ka bërë thirrje për mbështetje për ditën e diele për Driton Ajazin.

Ai ka uruar që 14 nëntori të jetë ditë feste për të gjithë qytetarët e Drenasit.