Arben Zeka sëbashku me grupin e ”Green për Drenas”, të ngazëllyer nga pritja që ju bë në Komoran!

Arben Zeka kandidati për asamble nga Nekoci, gjatë ditës së djeshme sëbashku me kolegët nga ”Green për Drenas” ishin për vizitë në Komoran.

”Green për Drenas”, në Komoran shpalosën programin dhe kërkuan votën e qytetarëve, ku gjetën përkrahës të shumt.

 

”Në Komoran gjetëm shumë përkrahës të GREEN!
Sot vizituam pronarë biznesesh në Komoran dhe poashtu takuam qytetarë tjerë.
Shpërndamë Programin tonë zgjedhor dhe iu kërkuam mbështetje atyre.
Me shumicë janë për ndryshime… e kur jemi te ndryshimi, “GREEN për Drenas” është alternativa më e mirë…!
#165”./Drenica Sot