Arigon Sinani, kandidati më i votuar për asamble nga radhët e PDK-së në Drenas

Kandidati për asamble që ishte pjesë e listës së PDK-së në Drenas, Arigon Sinani është kandidati më i votuar nga ky subjekt politik në këto zgjedhje.

Arigoni, që në këto zgjedhje mbante numrin 7 ka grumbulluar  më shumë se 550 vota, poasht ai ka qenë më i votuari edhe në zgjedhjet e rregullta të partisë të kryesisë së degës në vitin 2018.

Ai, falëndëron qytetarët për besimin e dhënë dhe premton që do të jet zëri i tyre  në asamble për 4 vitet e ardhëshme.