Baica, Dobroshefci e Abria i japin përkrahje masive Fejzi Kiqinës dhe VV-së!

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje! për kreun e Drenasit, Fejzi Kiqina ka marrë mbështetje masive nga tri fshatrat e mëdha: Abri, Baicë e Dobroshefc të Drenasit.

Entuziazmi ishte i madh, e përkrahja edhe më e madhe, e Kiqina thotë se po mos të kishte masa kundër Covid19, shtëpitë e sallat nuk do i zinin, shkruan DrenicaSot.

Fejzi Kiqina, i cili është vëllau i heroit Rasim Kiqina, garon për herë të parë për kreun e Drenasit.

Nga Lëvizja Vetëvendosje! parashohim fitore pa balotazh në Drenas.

Postimi: