Bekim Jashari, i vetmi kryetar me program zgjedhor

Kryetari i tanishëm i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, i cili po kandidon edhe për një mandat të dytë në udhëheqje të Skenderajt, është i vetmi kandidat për kryetar të komunës së Skenderajt i cili ka hartuar programin zgjedhor dhe qeverisë 2021-2025, të cikin e ka publikuar në ëeb faqen e tij dhe po e shpërndanë tek qytetarët gjatë fushatës së tij parazgjedhore.

Programi i tij, është i pasuruar me projekte të shumta në fushën e arsimit, infrastrukturës, kulturës e sportit, shëndetësisë e mirëqenies sociale, mjedisit, përkrahjes për të rijnë, për gratë e bizneset start up e të reja si dhe shumë projekte të tjera.
Kryetari Bekim Jashari, përmes paraqitjes së planit të tij në mënyrë konkrete, para qytetarëve, po shërben si shembull, jo vetëm për kandidatët në Skenderaj, po edhe një komunat e tjera të Kosovës.
Linku ku mund të shkarkoni programin e tij zgjedhor 2021-2025.

https://bekimjashari.com/programi-2/