Bllokohet salla nga simpatizant të PDK-së në Drenas(VIDEO)

Partia Demokratike e Kosovës sonte ka përmbyllur fushatën edhe në Drenas.

Qindra simpatizant kanë mbushur sallën në përkrahje të kandidati të PDK-së, Ramiz Lladrovci, të cilët kanë dalur për ta përkrahur atë.

Të pranishëm ishte Enver Hoxha, Vlora Çitaku, Blerta Deliu dhe shumë anëtar të kryesisë qendrore.