Çfarë po ndodhë në Skenderaj, Nura i PDK-së po prinë me mbi 60%

Të dhëna interesante po futën në uebfaqën e Komisionit Qendor të Zgjedhjeve.

Nga 24% e votave të numëruara dhe të procesuara në KQZ, 61.24% i ka fituar Fadil Nura, 37.71% Bekim Jashari ndërsa Sokol Halili 1.05%

Janë procesuar 18 vëndvotime nga 75 sa janë gjithsejtë në Skenderaj.

Rikujtojmë se Exitpollet e shpallën fitues pa balotazh Bekim Jasharin./IndeksOnline/