Çfarë pritje! Fitorja është afër për Demokratët!

Pritje e jashtzakonshme sonte në Drenas për Demokratët dhe bartësin e listës Dr.Salih Dvorani.
Siç po shihet, fitorja mbetët çështje orësh, e 182 me bartësin e listës ka siguruar dhe njëherë se do të japin më të mirën për një qëverisje për të gjithë.
182 është numri për votë për bartësin e listës Salih Dvorani, dhe Demokratët.