Covidi mbyll 16 klasa në Skenderaj, ky është numri i nxënësve të infektuar

16 klasa të shkollave të ndryshme të Skenderajt kanë kaluar në mesim online për shkak te pranis së virusit COVID 19.

Ndersa 60 nxënës kanë rezultuar pozitiv me covid-19 gjatë kësaj javë.

Drejtori Komunal i Arsimit në Skenderaj, Kastriot Duraku ka thënë për portalin rajoni se DKA është duke ndjekur të gjitha protokolet e MASHT dhe IKSHP’së dhe se çdo vendim e marrin konform ketyre protokoleve.

“Gjendja me COVID ne Skenderaj eshte dukshem me mire se sa ne komunat tjera. Jemi me 16 klasa/paralele me mesim online, ndersa numri i nxenesve varjon rreth 60 nxenes te infektuar gjate javes se fundit”, ka thënë Duraku për rajonin.