Diaspora në mbështetje të Bekim Jasharit

Të shumtë ishin qytetarët të cilët ishin pjesë e fushatë përmbyllëse elektorale të kryetarit Bekim Jashari.

Madje disa prejt tyre kishin ardhur edhe nga vendet perendimore, vetëm për t’a takuar dhe votuar liderin e tyre të preferuar, kandidat për kryetar komune, Bekim Jashari.

“Diaspora në mbështetje të Bekim Jasharit. Nga Amerika, Suedia, Gjermani Zvicëra ka ardhur me mbështet Bekim Jasharin”, thuhet në një postim në facebook, të Listës së Pavarur, Ideal për Skenderajn.

Të shumtë ishin qytetarët të cilët ishin pjesë e fushatë përmbyllëse elektorale të kryetarit Bekim Jashari.

Madje disa prejt tyre kishin ardhur edhe nga vendet perendimore, vetëm për t’a takuar dhe votuar liderin e tyre të preferuar, kandidat për kryetar komune, Bekim Jashari, shkruan 02 press.

“Diaspora në mbështetje të Bekim Jasharit. Nga Amerika, Suedia, Gjermani Zvicëra ka ardhur me mbështet Bekim Jasharin”, thuhet në një postim në facebook, të Listës së Pavarur, Ideal për Skenderajn.