‘Dojke me dal jashtë, mas dy muje ma bojke ‘çomi 200 euro’ – Burri nga Skenderaj tregon historinë se si djali tij i ra pishman që shkoi në mërgim

Babai i një të riu nga Skenderaj ka treguar se si djali i tij emigroi në perendim edhe pse këtu kishte mjaftë punë.

“Valoni, djali im i dytë shkoi në Francë dhe pas 2 muajve mi lypi 200 euro”, thotë babai i të riut.

“Dojke me dal jashtë, mas dy muje ma bojke ‘çomi 200 euro’ – Burri nga Skenderaj tregon historinë se si djali tij i ra pishman që shkoi në mërgim

Ndiqeni rrëfimin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *