Dr.Salih Dvorani fuqishëm me Demokratët në Terstenik, fitorja e madhe po ofrohet per 182!

Këto pamje janë në Terstenik të Drenasit, aty ku Doktor Salih Dvorani dhe Demokratët morën mbështetje të jashtzakonshme.

Doktori Salih Dvorani, falenderoj mbështetësit, dhe i fton që me 17 tetor të votoni 182, për fitoren e madhe të qytetarëve, të Listës më profesionale të Demokratëve për Drenasin.