Drenasi I dhe Drenasi II, në përkrahje të madhe të Kryetarit Lladrovci

Kryetari aktual, dhe pretendenti kryesor për ta fituar edhe nje mandat si i pari i Drenasit, Ramiz Lladrovci po vazhdon fushatën dhe aktivitetet e shumta ditore.

Ai sëfundmi ishte për vizitë, ku edhe shpalosi planin për qeverisien e 4 viteve të ardhëshme në lagjet Drenasi I dhe Drenasi II.

Qytetaret e këtyre lagjeve ishin të entuziazmuar nga vizita e Kryetarit, ku edhe i premtuan përkrahje të pakursyer në këto zgjedhje.

Këto ishin fjalët e Lladrovcit, pas  vizitës në këto lagje:

Takimet në lagjet Drenasi I dhe Drenasi II, kanë qenë takime të dobishme dhe të rëndësishme rreth projekteve në qendër, së bashku me kandidatët për asamble të listës së PDK-së, Zeqir Hasi dhe Qëndrim Mulaj.

Drenasi është qytet që ia dimë nevojat, do të kemi edhe shumë projekte dhe objekte me rëndësi vitale për qytetin dhe komunën si djep i UÇK-së, me objektet arsimore, fetare, kulturore e sportive, zonave të gjelbra, zonës së biznesit, objektet e dedikuara për nxënës, rininë, gratë, pensionistët, etj.

Gjithsesi, theksova se prona është e shenjtë dhe e paprekshme. Në takime ceka po ashtu se do të angazhohemi maksimalisht për ngritjen e koeficientit të ndërtimit, lejet e ndërtimit pa asnjë pritje kur i plotëson kriteret, me parkingjet dhe zgjidhjet më të mira në interesin qytetar për jetë të qetë dhe të rehatshme.

Sot, Drenasi është ndryshe nga fillimi i mandatit tim, ndryshe do të jetë në fund të mandatit të ardhshëm. Për Drenasin, qytet i këndshëm për punë dhe jetë, për qytetarët, sepse ne e duam Drenasin. Vazhdojmë!

Bashkë për Drenasin!

#PDK 177
Ramiz Lladrovci