Dyshohet se KEDS-i shkaktoi dëm në një gyp, 8 fshatra të Skenderajt pa ujë tash e një javë

Siç mëson DrenicaSot një dëmtim i shkaktuar nga punimet në një gyp të ujësjellsit, nga kompania e energjisë në Kosovë, KEDS, ka lënë pa ujë tash e një javë fshatin Turiqefc dhe shtatë fshatra të komunës së Skenderajit.

Sipas disa qytetarëve që iu janë adresuar portalit tonë, KEDS dhe KRU nuk janë interesuar për sanimin e problemit, shkruan DrenicaSot.

Më poshtë gjeni video e vendit ku është shkaktuar dëmi: