E turpshme, disa persona shqyejn dhe i hudhin në tokë posterat e Fadil Nurës në Qirez!

Gjatë mbrëmjes së sotme, në Qirez ishte i pranishëm kryetari Bekim Jashari, i cili shpalosi planinë qeverisës para banorëve të këti fshati.

Por, disa sktivistët të papërgjegjëshëm, pas tubimit që kishte ky i fundit, kanë shqyer dhe hudhur në tokë disa poster të Fadil Nurës.

Kalimtar të rastit kanë njoftuar policinë, këta të fundit kanë dalur menjëher në vendin e ngjarjes, dhe tashmê janë identifikuar edhe përsonat që kanë grisur posterat.

Policia është duke u marrur me rastin