Edhe Çikatova e Vjetër në mbështetje të Ramiz Lladrovcit

Kandidati për kryetar të komunës nga radhët e PDK-së, Ramiz Lladrovci ka takuar edhe banorët e Çikatovês së Vjetër, ku ka siguruar këta banorë se si kryetar i komunës së Drenasit nuk do të ndalët se kryeri punë të mira për këtë vend.

Ai ka thënë se ky vend ka qenë çdo herë në anën e PDK-së.

Çikatova e Vjetër, gjithmonë ka qenë në anën e fitores, në anën e PDK-së dhe vizionit të themeluesve të saj, të cilët padrejtësisht nuk janë fizikisht me ne. Në këtë tubim zgjedhor, ishin të pranishëm Abelard Tahiri, Vlora Çitaku, Blerta Deliu Kodra, Sokol Gashani dhe aktivistët e nëndegës së PDK-së.

Ne nuk do të ndalemi të kryejmë punë të mira, punë të përcaktuara nga qytetarët si prioritet, sepse, ne ballafaqohemi me sfidat dhe qëndrojmë pranë qytetarit. Faleminderit për mikpritjen!

Vazhdojmë me suksese!
Bashkë për Drenasin!
#PDK #177
Ramiz Lladrovci