Exit Poll-i i Klan Kosovës: Ky është rezultati në Skenderaj?

Bazuar në të dhënat e prezantuar nga Exit Poll-i i Klan Kosovës, lidhur me rezultatin e zgjedhjeve në Skenderaj, del që kryetari aktual Bekim Jashari të jetë fitues i zgjedhejve.

Sipas këtij Exit Polli, Bekim Jashari ka marrë 54.8% , duke lënë pas kandidatin e PDK-së Fadil Nura me 42.2% dhe kandidati i pavarur Sokol Halili 3%.