Fadil Nura betohet si kryetar i Skenderajt me 30 nëntor

Kryetari i ri i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura ka njoftuar se do jap betimin e tij në ceremoninë inauguruese më 30 nëntor.

Nura ka ftuar asambleistët e rinj të marrin pjesë në mbledhjen inauguruese të Kuvendit të Komunës së Skenderajt, e cila do të mbahet me datë: 30.11.2021.

Njoftimi i plotë:

FTESË

Të nderuar anëtarë/e të Kuvendit të Komunës,

Ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen inauguruese të Kuvendit të Komunës së Skenderajt, e cila do të mbahet me datë: 30.11.2021.

Ju njoftoj se me këtë rast do të bëni betimin dhe do të nënshkruani deklaratën solemne për marrjen e detyrës së anëtarit të Kuvendit të Komunës së Skenderajt.

Mbledhja inauguruese fillon në ora 10:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Skenderajt.

Të bashkangjitur me ftesën gjeni edhe rendin e ditës.

Ju mirëpresim Me respekt,

z. Fadil Nura