Fadil Nura publikon listën e drejtorëve në qeverisjen e tij

Gjatë ditës kryesia e PDK’së në Skenderaj është mbledhur për të zgjedhur bartësit e institucioneve lokale në Skenderaj.

Në bazë të listës që e ka publikuar kryetari i ardhshëm i Skenderajt, këtu janë emra të rinjë të cilët pa dyshim do të sjellin një frymë të re në qeverisjen e Nurës. Mirëpo në mesin e ketyrë të emëruareve ka edhe njerëz që në të kaluaren kanë pasur probleme me ligjin, shkruan rajoni org

Kjo ëdhtë lista e plotë të drejtorëve të cilin e ka bërë publike Fadil Nura.

Drejtoria për Financa – Ismet Aliu
Drejtoria për Urbanizëm – Zymer Deliu
Drejtoria për Shëndetësi e Mirëqenie Sociale – Rrezarta Ibrahimi
Drejtoria për Arsim – Kastriot Duraku
Drejtoria për Zhvillim Ekonomik dhe Turizëm – Besarta Meha
Drejtoria për Bujqësi – Behgjet Maliqi
Drejtoria e Inspeksionit – Valon Haliti
Drejtoria për Gjeodezi, Pronë e Kadastër – Aferdita Seferi Gecaj
Drejtoria për Shërbime Publike – Alban Shala
Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport – Alban Berisha
Drejtoria për Administratë – Hamit Geci