Fehmi Haradinaj nga Fushtica e Epërme, Juristi i cili tërë veprimtarinë jetësore i’a kushtoi mirëqenjes së qytetarëve!

Fehmi Haradinaj nga Fushtica e Epërme e Drenasit, i cili gëzon respekt të madh, jo vetëm nga bashkëfshatarët e tij, por nga të gjithë qytetarët e Drenasit, në këto zgjedhje është bartës i listës nga subjekti politik ”NISMA SOCIALDEMOKRATE” me numër 119.

Fehmiu, është prej atyre kandidatëve  që me përvojen e ti disavjeqare, dhe me përkushtimin e tij të madh në pune, me afërsinë që e ka me të gjithë pa dallime politike, e meritonmë shumë se qdokush tjetër të jet zëri juaj në asamble.

Ja edhe biografia e bujshme e tij e pasqyruar me shumë iniciativa e punë të kryera për komunitetin:

Fehmi Haradini nga Fushtica e Epërme ,Jurist i diplomuar, Bartës i listë të kandidatëve për Kuvendin Komunal nga “Nisma Socialdemokrate” me numër 119 √. tër veprimtarinë time ia kam përkushtuar mirëqenjës së qytetarëve ,sepse ata ishin frymëzimi dhe motivi i im për punë.

Karierën time e kam filluar  me aktivizimin tim në Këshillin Komunal për Financim në Drenas nga vitet 1992-1999 ku nga viti 1994 kam qenë pjesë e kryesisë të këtij Këshilli dhe Kryesyes i Komisionit të Kontrollit Financiar.

Gjatë përiudhës së luftës në nivel të „Drejtorisë për Marrëdhënje Publike dhe Administrim Civil“ për Komunën e Drenasit , kam qenë koordinatorë për ndihmat emergjente në zonën e „Birigadës 121 Kumanova“ dhe një pjesë të „Brigadës 113-Mujë Krasniqi“. Me rastin e themelimit të Shtabit Civilo-Ushtarak kam qenë anëtar i këtij shtabi në nivel të Batalionit „Ymer Alushani“dhe „Brigadës 121 Kumanova“.

Pas lufte së bashku me bashëveprimtarët tjer të cilët i çmoj  shumë dhe kam respektin më të lartë për ta jam angazhuar në konstituimin e administratës komunale më që rast edhe jam emruar Drejtor i Drejtorisë për Gjeodezi Kadastër dhe Pronësi

Në vitin 200 jam Zgjedhur Delegat i Kuvendit Komunal të Drenasit.

Më vonë i kam udhëhequr Sektorin e Planifikimit Emergjent të komunës së Drenasit,Shërbimin e Zjarrëfikësve dhe të Shpëtimit të Komunës së Drenasit dhe në fund karrierën time të punës e kam përmbyllur Zyrtar i Regjistrimit Civil në kuadër të Ministrisë të punëve të Brendëshme në Sektorin për pajisje me dokumenta Përsonale.

Një thënje e një Akademiku thotë”Vlerën e çmon vetem ai që e njeh”,andaj vlerën time e njohin më së miri  bashkëfshatarët e mi  sepse këtu kam lindur dhe me ta jam rritur dhe tër jetën e kam kaluar me ta,Bashkëveprimtarët e mi dhe bashkëluftëtaret e mi sepse me ta vepruam  dhe e sakrifikuam jetën për lirinë e Kosovës Bashkëpunëtoret e mi me të cilët gjithnjë ishim në shërbim të qytetarit.Andaj shpresoj se vota e tyre do të jetë dëshmi  e kontributit tim për qytetarët e komunës time.Shpresoj se ata do ta japin vërdiktin e tyre se  a e meritoj një ulëse në Asamblenë e ardhëshme Komunale.Respekt për të gjithë ata që më japin  besimin dhe për të gjithë ata që do të vendosin ndryshe sepse kuvendi duhet të ketë 31 kandidat dhe secili nga ta duhet  të marr votën e merituar.

Prandaj, bëje zgjedhjen e duhur.Voto 119 ,voto Kandidatët e “Nismës Socialdemokrate”

 

#NismaSocialdemokrate119

#Nismazërijuaj!