Ferat Shala mbështet fuqishëm Ramiz Lladrovcin

Deputeti i PDK-së, Ferat Shala, përmes Facebook-ut të tij mbështet fuqishëm kandidaturen e Ramiz Lladrovcit për kryetar të Drenasit, duke shuar zërat e përqarjes së brendshme.
Ja postimi i tij i plotë:

Ramiz Lladrovci për kryetar të Komunës së Drenasit!

Miku im, bashkëpartiaku dhe bashkëpunëtori Ramiz Lladrovci, është kandidat i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Komunës së Drenasit.

Ju ftoj që të mbështesni kandidaturën e tij dhe të votoni atë për kryetar të komunës dhe listën e PDK-së për asamble komunale.

Duke votuar Ramiz Lladrovcin, Ju votoni për të ruajtur traditën e Drenasit për mbështetje dhe besim në Partinë Demokratike të Kosovës, Ju votoni për të ruajtur kulturën politike të kësaj komune e cila gjithmonë ka qenë në mbështetje të vlerave dhe idealeve që përfaqëson PDK.

Ramiz Lladrovci, është bartësi dhe realizatori i frymës së Partisë Demokratike të Kosovës në Drenas, është bartësi i proceseve zhvillimore dhe shtetndërtuese me të cilat identifikohet PDK.

Me Ramiz Lladrovcin, identifikohen: sakrifica, angazhimi, vendosshmëria dhe përkushtimi për të punuar për të mirën e përgjithshme.

Ju ftoj që të votoni për njeriun i cili e bëri komunën e Drenasit, komunën me përformacën më të mirë në Kosovë. Komunën model për qeverisje lokale, për trasparencë dhe llogaridhënie para qytetarëve. Komunën kampion të zhvillimit dhe progresit. Komunën shembull për barazi gjinore, realizim të projekteve dhe përgatitje të planeve dhe programeve. Komunën shembull të bashkëpunimit me donatorët dhe aleat të interesave të qytetarëve.

Ju ftoj që të jemi bashkë për listën më të mirë të kandidatëve për asmable komunale, bashkë për kandidatin për kryetarë që flet me gjuhën e popullit dhe që përfaqëson nevojat e tij.

Ju ftoj që të jemi Bashkë për Drenasin, Bashkë për PDK, Bashkë për Kosovën!

Bashkë për Drenasin #PDK177
Bashkë për #RamizLladrovci