Fjalët falënderuese të asambleistit në ardhje, Mërgim Pirrakut, për mbështetjen që mori nga qytetarët!

Kandidati për asamble nga Demokratët për Drenasin, Mergim Pirraku është shprehur falenderues për përkrahjen madheshtore që iu është dhënë atij në këtë garë.

Mergim Pirraku mbanë numrin 10 në listën e “Demokratët për Drenasin”, dhe me 17 tetor pret voten e secilit qytetarë që vlerson me mendje e është pro kuadrove të duhur në parlamentin komunal.

Postimi: