Fushtica e Epërme dhe Sankoci, janë përcaktuar për kandidatin e tyre për Asmble Komunale ai është Mërgim Pirraku!

Kanë kaluar mbi 10 vite që këtyre dy fshatrave u është bërë epadrejtë, duke mos ju japur mundësi të kenë kandidat për asamble nga partia me e madhe PDK.
Në këto zgjedhje këto dy fshatra kanë një kandidat të përbashkët, ai është Mërgim Pirraku nga radhët e ”Demokratët për Drenasin”, raporton Drenica Sot.
Fushtica e Lartë dhe Sankoci, janë përcaktuar të përkrahin profesorin Mërgim Pirraku, ky i fundit është zotuar se do të jet përfaqësues i denjët i tyre.
Tani, pas 10 viteve mospërfillje këto dy fshatra do të kenë një adresë ku do ti dërgojnë problemet dhe hallet e tyre.
Duke pasur parasysh, se sa punëtorë dhe sa i përkushtuar në punë është Mërgimi, zgjedhja për ta votuar atë, është zgjedhja më e mirë që mundë ta bëjnë banorët jovetëm të këtyre dy fshatrave, por edhe të Drenasit në përgjithësi./DRENICA SOT/