Gjenerali Bashkim Jashari në mbështetje të Bekim Jasharit

Përmes një video të publikuar në rrjetin social facebook nga Kryetari Jashari, shihet prezenca e gjeneralit Bashkim Jashari në takimet e Jasharit me qytetarë të Skenderajt.

Ja postimi i tij i plotë:

Një ndejë, me këngë e biseda të këndshme, bashkë me gjeneralin e familjes sonë, Bashkim Jasharin, gjeneralë, Musa Jashari e Nuredin Lushtaku si dhe bashkëpunëtorë tjerë.
Kështu bashkë si çdoherë në shërbim të vendit, për idealin e të parëve tonë!
#idealpërskenderaj #ideal113

IMG_7572