Gllobari, dëshmi e fortë për fitoren e Dr.Salih Dvoranit dhe ”Demokratëve për Drenasin”

Bartësi i Listës së ”Demokratëve për Drenasin”, Dr. Salih Dvorani po vazhdon të merr përkrahje të madhe gjithëandej në fshatrat e Drenasit.

Gjatë mbrëmjes së sontme, nikoqir i Demokratëve ishte fshati Gllobarë ku nga banorët ju pritje madhështore me surlë e tupana.

Entuziazmi, dhe prezenca e përkrahësve të ”Demokratëve për Drenasin” ishe madhështore e dëshmia më e fortë për këtë janë fotot.

Doktori i mirënjohur në Drenas është bartës i listës me numër 182 nga radhët e Demokratëve për Drenasin.