”Green për Drenas” në krye me Xhavit Drenorin, marrin mbështetje të fortë në Polluzhë dhe Shtuticë

Polluzha dhe Shtutica sonte ishin nikoqir të grupit të Iniciativës ”Green për Drenas”.
Drenori sëbashku me një pjesë të grupit të tij, në këto dy fshatra shpalosen planin e tyre për rimëkëmbjen e Drenasit nën udhëheqjen e tyre.
”Green për Drenas” është ndryshimi i vërtetë dhe alternativa qeverisëse zgjedhja më e mire për qytetarët e Drenasit.
Postimi i Drenorit pas vizitës së këtyre dy lokaliteteve:
”Në Polluzhë dhe Shtuticë shpalosem programin tonë.
Ndryshimi në çdo lagje e fshat është i nevojshem.
Ne ju premtuam banorëve të këtyre lokaliteteve se ne jemi ndryshimi i vërtetë dhe alternativa jonë qeverisëse është zgjidhja më e mirë!”
#165