Gruaja nga Hasi: Kam strehuar Luan Haradinajn, Thaçin e Veselin, kanë bartur armë në borë e shi

Një grua nga Hasi e Shqipërisë ka treguar se ka strehuar të ndjerin Luan Haradinaj, Hashim Thaçin e Kadri Veselin. Ajo ka rrëfyer se si në borë e në shi kanë bartur armatim, në një gjendje dhe mot jashtëzakonisht të vështirë. Sipas saj, ata kanë vendosur edhe qershafe për shkak të ftohtit.

Zonja shprehet se e kujton me nostalgji atë kohë dhe ju kanë dhimbsur si të jenë vëllezërit e saj për sakrificat e asaj kohe, por sipas saj fatmirësisht në fund u fitua liria.

Gjithashtu, nënkoloneli Sokol Poga ka treguar se Kadri Veseli për shkak të ftohtit i kishte mbështjellur kokën Nuri Bexhetit i cili kishte pseudonimin Hoxha dhe vetëm sytë ia linte jashtë.

Erëfim minuta 9👇🏻👇🏻

https://www.youtube.com/watch?v=BFY7QC25q0E