Gruaja që punojë shumë në avancimin e grave, merr mbështetje të fuqishme nga to në zgjedhjet e 17 tetorit

Filloreta Bujupi është pjesë e garës për asamblenë komunale në Drenas.

Ajo është drejtoreshë e suksesshme e autoshkollës “Albioni” për më shumë se një dekadë, menaxhere e dëshmuar, instruktore e përpiktë dhe ligjeruese e zonja, shkruan DrenicaSot.

Filloreta Bujupi për një kohë të gjatë ka kontribuar në avancimin e gruas së Drenasit dhe integrimin e saj në shoqëri. Ajo synon që të njejtën gjë, porse në rreth më gjithëpërfshirës ta bëj përmes zërit si asambliste.

Numri i Filloreta Bujupit është 15, derisa garon në listën e Lëvizjes Vetëvendosje- 144./DrenicaSot/