Hajnat e bajnë “qyl” një shtëpi në Skenderaj, vjedhin para e stoli ari

Një person i gjinisë mashkullore ka njoftuar policinë se persona të panjohur kanë hyrë në shtëpinë e tij nga ku kanë vjedhur para të gatshme e stoli ari.

Nuk raportohet për të arrestuar, ndërsa rasti është duke u hetuar.

Njoftimi i plotë i policisë:

VJEDHJE E RËNDË /Skenderaj 11.12.2021 – 18:10. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se persona të pa njohur kanë depërtuar në shtëpinë e tij dhe kanë vjedhur para të gatshme dhe stoli ari. Rasti është duke u hetuar.