Halil Kastrati me probleme shëndetësore, do t’i nënshtrohet operimit

Humamsiti i madh shqiptar, dhe hoxha i njohur Halil Kastrati do t’i nënshtrohet një operimi.

Lajmin e ka bërë të ditur njëri nga miqtë e tij, i cili ka shkruan në Facebook se lutet për shëndetin e Kastratit që ai të shërohet sa më parë dhe t’u kthehet veprave të tij humane në të mirë të nevojtarëve.

Halil Kastrati, me shoqatën e “Jetimat e Ballkanit”, janë tashmë të njohur në hapësirat mbarë shqiptare për aktivitetet e humanizmit duke i bërë me shtëpi shumë familje në nevojë dhe duke i bërë me strehë pleqtë që nuk kanë askënd që të kujdeset për ta.