Historia e Ajmane Syla, gruas nga Drenasi që lindi dhe rriti 17 fëmijë pa shkuar asnjëherë në spital

Ajmane Syla nga komuna e Drenasit, ka sjell në jetë 17 fëmijë, një prej të cilëve më nuk jeton.

Kjo grua e fortë, thotë se i ka lindur vetë fëmijët, duke mos shkuar asnjëherë me spital.

Ajo, thotë se gëzon respekt të madh nga fëmijët e saj, nipërit e mbesat.
Nënë Ajmanja për “DTV” thotë se ka rreth 200 nipër e mbesa.