I biri i dëshmorit nga Drenasi, viziton varrin e babait, në ditën e parë të veshjes së uniformës së FSK-së

Isaj Ademi nga Drenasi, nga sot është pjesë e Forcës dhe Sigurisë së Kosovës.
Ai është i biri i dëshmorit të kombit, Maliq Ademit, shkruan DrenicaSot.
Maliq Ademi ra heroikisht me 30 prill të vitit 1999, ndërsa sot, më shumë se 22 vjet pas, djali i tij, Isaj Ademi e vizitoi me një veshje krejt ndryshe nga ajo që bën përherë, kur bën homazhe pranë varrit të tij.

Përmes një postimi prekës ju ftojmë të kuptoni më shumë:

Kur u njoha me figurën tënde ,ti ishe me uniformë lirie,nuk e dija peshen e saj deri sa e kuptova se Atdheu gjaku jonë që nuk falet!Sot I heshtur po me plot krenari po e barti uniformen e Ushtrisë sonë e që këtë suksese ta dedikoj ty dhe njerzë. si ti që na e sollët këtë liri e që fal juve kemi ushtrin tonë!
Do të vazhdoj idealin tënd,rrugën tënde e gjithmone do te jesh shembulli im!
Une të njoha me rroba lirie e tash edhe ti do te me njohesh të tillë!
Shpresoj qe do të jesh krenar me mua!
Kosov t’u shtu edhe një ushtari nga gjaku i një deshmori të Kosovës!