Jashari: Nga Runiku nis karvani i fitores së përbashkët

Bashkësia lokale e Runikut, ka ofruar mbështetje të fuqishme për kryetarin Bekim Jasharin, në takimin përmbyllës, në Runik në vendin të cilin, Kryetari Jashari do ta zhvillojë e do ta bëjë me qendër të kulturës, çerdhe, furnizim të rregullt me ujë të pijshëm, zhvillim të bujqësisë përmes granteve dhe sistemit të ujitjes së tokave, punësim e perspektivë për të rinjtë, trotuar, ndriçim publik, rrugë moderne e sistem të ri elektrik.

“Ky është zotimi im për bashkësinë lokale të Runikut. Faleminderit nga zemra qytetarët të Runikut dhe fshatrave përreth”, tha Jashari.

#idealpërskenderaj #ideal113