“Kërset” dajaku në Skënderaj, të dyshuarit përdorën një armë lodër për t’i frikësuar viktimat

Njësitë policore në Skenderaj pas informatave për një rrahje mes disa personave ka dalë në vendin e ngjarjes, ku kanë arrestuar dy të dyshuar dhe kanë shoqëruar për intervistim tri viktima të mitur.

Gjatë përleshjes të dyshuarit kishin përdorë një armë lodër për ti frikësuar viktimat e cila armë është sekuestruar, ndërsa të dyshuarit pas intervistimit në konsultim me prokurorin janë liruar në procedurë të rregullt.