Këta janë emrat e asambleistëve nga GPD, AAK DHE LDK në Drenas

Pas publikimit të rezultateve finale nga KQZ, janë  mësuar edhe emrat e kandidatëve që do të jenë pjesë e Kuvendit Komunal në Drenas.

Iniciativa Qytetare ”Green për Drenas” në këtë mandat do të ket dy ulëse në asamble. Arber Halilaj dhe Valentina Leku-Gashi do të jenë dy kandidatët që do e përfaqësojnë këtë subjekt në 4 vitet e ardhëshme.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës do të përfaqësohet vetëm nga Beqir Kiqina, kurse LDK-ja nga Egzon Qorri.