Këta janë kandidatët më të votuar për asamble në Drenas, listës i prinë dhe është dukshëm më i votuari Mërgim Pirraku!

Muajin që shkoj,  në vendin tonë u mbajtën zgjedhjet lokale.

Komuna e Drenasit në këto zgjedhje ka shkuar në balotazh, ku në garë janë PDK dhe DD.

Duke iu referuar numrit të votave, Ramiz Lladrovci ka grumbulluar 45,45%, Driton Ajazi 31,38%, i treti ëshët renditur Fejzi Kiqina nga LVV me 16,50%, pastaj në radhë janë Xhavit Drenori nga Iniciativa Green për Drenasin me 4,05%, Arta Ahmeti-Xhylani nga AAK ka 1,76% dhe Anduena Gllareva nga LDK ka 0,86%.

Por cilët janë kandidatët më të votuar për asamble?

Më i votuari në këto zgjedhje është kandidati nga DD Mërgim Pirraku me 683 vota.

Kjo është lista me 10 kandidatët më të votuar:

1.Mërgim Pirraku 683

2.Arigon Sinani 615

3.Bekim Lestrani 583

4. Zeqir Hasi 528

5.Laurita Bujupi 502

6. Milaim Hajdari 455

7.Hamit Kastrati 425

8. Egzona Jetullahu 392

9.Gani Krasniqi 366

10.Filloreta Bujupi 334

Dokument

Rezultatet-per-kuvendin-komunal-gjithe-kandidatet-28102021