Këta janë përfituesit e bursave në Drenas

Komuna e Drenasit me anë të një njoftimi ka treguar listën e studentëve fitues të bursave.
Ky është njoftimi:
Njoftim për përfituesit e bursave
Të nderuar, në këtë link, gjeni listat e studentëve përfitues të bursave komunale, të renditur në bazë të pikëve të fituara sipas kriterit të konkursit.
Ndërsa të gjithë ata studentë që kanë notën mesatare 8 dhe 7, sipas listës pritëse, do të jenë përfitues, dhe mjetet do të ndahen nga donatorët.
Kliko këtu