Klina e Epërme, Abria e Plluzhina i thonë PO, Nurës e Lushtakut në krye të Skenderajt!

Po vazhdon përkrahja e madhe në Skenderaj për krerët e PDK-së, në krye me Sami Lushtakun dhe Fadil Nurën.

Pritje të ngrohë, dhe mbështetje të madhe kësaj radhe kanë bërë fshatrat Klinë e Epërme, Abri dhe Plluzhinë.

Kryetari Luahtaku falënderon banorët e këtyre fshatrave.

Ja postimi i tij i plotë:

Në çdo lagje e në çdo fshat të Skenderajt për të prezentuar programin tonë qeverisës për vitet 2021-2025. Në lagjet Tahiraj në Klinë të Epërme, Asllani në Abri e në lagjen Jeta në Plluzhinë, morëm mbështetje nga qytetarët vendas për të kthyer qeverisjen e projekteve të mëdha të PDK-së!
#PDK177FadilNura
#PDKNUKTHYHET
SL