Korrotica e Poshtme, Damaneku, Çikatova e vjetër PO për doktorin dhe Demokratët

Salih Dvorani, dukshëm pritet të jetë më i votuari si bartes i listes.

Ai mori mbështetje të jashtzakonshme edhe në Korroticë të Poshtme, Damanek dhe Çikatovë të Vjeter.

Doktori, i ka siguruar që së bashku me Driton Ajazin, do të rikthejnë dinjitetin e munguar.
Punë e mirëqenie sociale.

Doktori, është bartës i listës nga radhët e Demokratëve për Drenasin me numër 182.