Kryeministri Kurti viziton Drenasin, bën thirrje që të votohet kandidati i VV-së, Fejzi Kiqina!

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka vizituar Drenasin dhe Komoranin, së bashku me kandidatin e VV-së për kryetar të Drenasit, Fejzi Kiqina.

Kurti dhe Kiqina u takuan me fermerët, bizneset në parkun e bizneseve dhe me kandidatët për asamble komunale, shkruan DrenicaSot.

Vizita e Kurtit, shërben si thirrje për të votuar për Fejzi Kiqinën, por kështu kërkoj edhe nga qytetarët të cilët u takuan me ta.