Kuadër i munguar/ Agron Mehmeti, mjeku i njohur nga Skenderaj në garën për asamble komunale!

Agron Mehmeti është ndër mjekët më të mirë të Skenderajt, derisa ka vendosur t’i futet garës për asamble komunale, me qëllim të dhënies së kontributit në vendin e tij.

Ai përveç specializimit për Pediatri dhe punës së shkëlqyeshme si mjek, është multilingual: (Flet: Anglisht; Italisht; Gjermanisht dhe serbokroatisht)

Si nxënës dhe student, Agron Mehmeti ka punuar në dy organizata ndërkombëtare, që janë marrë me përmirësimin e mardhënieve ndër-etnike mes të rinjve, përkatësisht për IRC (International Rescue Committee) në periudhen 2000-2003 dhe SSF (SportSans Frontiére) – 2008-2010.

Gjithashtu gjatë periudhës së studimeve krahas mjekësisë, Mehmeti ka ndjekur kurse ndërkombëtare në diplomaci, marketing, asistencë humanitare dhe menagjim të shëndetit publik nga profesorë eminent botëror, nga ku u certifikua për arritje të larta.

Angazhimi i tij në radhët e PDK-së, padyshim që është fitore e madhe për qytetarët e Skenderajt, por edhe për vet strukturat e PDK-së, krejt kjo kur PDK po kalon në fazen e re të zhvillimit politik.

Agron Mehmeti në listën e PDK-së mbanë numrin 10.