Kuadër i munguar në Drenas/ Gëzim Tahiraj kandidati për asamble, me më së shumti bagazh profesional

Gëzim Tahiraj është kandidat për asamble komunale në Drenas, nga radhët e Iniciativës “Green për Drenas”.

Ai ka perfunduar dy fakultete dhe ka magjistruar në të dyja nga to me notë mesatare 10.

E siç e kanë përcjellë 10 në shkollim, ky numër e personifikon edhe kësaj radhe në garen për Këshilltar Komunal- pra 10 në listën e “GpD”.

Kuadër si Tahiraj për shumë kohë ka munguar në Drenas, dhe tani i mbetet qytetarëve të vendosin për më të mirët, shkruan DrenicaSot.

Tahiraj ka lindur me 03-08-1977 në fshatin Tërdec, dhe është banues në Drenas, statusi i tij është i martuar dhe ka 3 fëmijë.

Gjatë një interviste me DrenicaSot, ai u shpreh si më poshtë: Unë kam vendosur të futem në garë për Këshilltar në Asamblenë Komunale të Drenasit, me Iniciativën Qytetare “GREEN për Drenas”.

Kjo dëshmon se aty shoh një mundësi më të mirë për ju dhe jam thellësisht i bindur se ju do t’i besoni sinqeritetit, përkushtimit dhe qëllimit tim të mirë.

Kërkesat, hallet, brengat, preokupimet e qytetarëve, tash e tutje do të kenë një adresë zyrtare për zgjidhje, e ajo është:

IQ “Green për Drenas” me nr.165 ✅

Dhe unë, Gëzim Tahiraj me nr. 10 ✅ /DrenicaSot/