Lagjja e Feronikeli dhe Drenasi ll, bashkangjitën në rrugëtimin për ndryshim, përkrahë Fejzi Kiqinës!

Kandidati për kryetar të Drenasit, Fejzi Kiqina dhe deputetja e Vetëvendosjes, Arjeta Fejza, kanë vizituar një pjesë të qytetit të Drenasit.

“Entuziazmi ishte i pranishëm në të dy tubimet, derisa fryma e ndryshimit ndihej gjithandej. Ne u zotuam që do marrim përsipër projektet madhore, që prekin direkt këto lagje të Drenasit!”, ka shkruar Kiqina, përcjellë DrenicaSot.

Postimi i Kiqinës:

Sonte, së bashku me deputeten, Arjeta Fejza, në dy takime të ndara vizituam lagjen e Feronikelit dhe një pjesë të lagjes Drenasi ll.

Entuziazmi ishte i pranishëm në të dy tubimet, derisa fryma e ndryshimit ndihej gjithandej.
Ne u zotuam që do marrim përsipër projektet madhore, që prekin direkt këto lagje të Drenasit!

Ne do të fitojmë sepse kështu e kanë ndarë mendjen qytetarët! Ne po japin zotimet tona e ata zotimet e tyre, ngase mendimet tona përputhen në përpikmëri.

Me 17 tetor, finalizohet marrëveshja me qytetarët e Drenasit.