Lajm jo i mirë: Kosova sërish në terr, rikthehen reduktimet e rrymës në 24 orët e ardhshme

Operatori i Tregut KOSTT ka bërë të ditur se do të fillohet me kufizime të energjisë elektrike, ku këto kufizime do të jenë rreth dy orë dhe do të prekin të gjithë konsumatorët në kohë të ndryshme, përveç atyre emergjentë.

Sipas njoftimit për media kjo ndërprerje ka ardhur si pasojë që gjatë ditëve të fundit sistemi elektroenergjetik i vendit është mbingarkuar tej mase.

“Kjo situatë do të mbizotërojë gjatë 24 orëve të ardhshme, ndërsa për ditët në vijim në jemi në pritje të instruksioneve nga KOSTT-i dhe do të veprojmë konform tyre”, thuhet në njoftim.