Latifi: Krejt propaganda e PDK-së është koncentruar në Skenderaj, kundër familjes Jashari; Çfarë turpi!

Analisti dhe filozofi i shquar, Blerim Latifi ka sulmuar ashpër mekanizmin e funksionimit të PDK-së në këtë fushatë në Skenderaj.

“Krejt makineria propagandistike dhe organizative e PDK- së është koncentru në Skenderaj. Kundër Familjes Jashari. Çfarë turpi! Çfarë njolle t’zezë donë me ia lanë Drenicës!”, ka shkruar Latifi, përcjellë DrenicaSot.

Kujtojmë që PDK-ja është subjekti i vetëm që i ka dalë në kundërkandidim, Bekim Jasharit.

Pavarësisht kësaj, disa nga figurat e PDK-së dhe shumica dërrmuese e UÇK-së i kanë dal në krahë, listës së pavarur “IDEAL”, të Bekim Jasharit.