Leqina, Aqareva dhe Abria konfirmojnë mbështetjen për PDK-në e Nurës dhe Lushtakut

Shtylla e PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku përmes facebookut ka shkruar për mbështetjen e marrur nga Leqina, Aqareva e Abria ditën e sotme.

Gara në Skenderaj duket e zjarrtë dhe të dyja palët po marrin përkrahje të pakursyeshme, shkruan DrenicaSot.

Gara mes Nurës dhe Jasharit kthjellohet pas 3 ditësh, porse duket që do jetë gara më e fortë në Kosovë.

Postimi i Lushtakut: