Lladrovci: Krenar me sportistët kampion të komunës kampion

Kandidati për kryetar të komunës së Drenasit, nga radhët e PDK-së, Ramiz Lladrovci ka takuar sportistët e kësaj komune, nga ku edhe ka premtuar që premtimi lidhur me rritjen e subvencioneve të sportit do të zbatohet.

Lladrovci ka thënë se me shtimin e të hyrave do të shtohet edhe subvencionimi.

Ndërsa thotë se ndihët krenar me sportistët kampion të komunës kampion për qeverisje të mirë.

“Me sportistët e komunës tonë, u ndjeva tepër mirë, sepse, isha në mesin e kampionëve në shumë sporte ku ekipet tona dhe sportistët e veçantë kanë shkëlqyer në skenën vendore dhe ndërkombëtare.

Premtimi lidhur me rritjen e subvencionimit të sportit do të zbatohet, me shtimin e të hyrave, do ta shtojmë edhe subvencionimin.

Krenar me sportistët kampion të komunës kampion në qeverisje të mirë.

Faleminderit për praninë Tuaj sportistë të dashur që aq shpesh na keni dhuruar emocione me fitoret tuaja.

Vazhdojmë, bashkë për Drenasin!

#PDK #177
Ramiz Lladrovci”