Lladrovci në Gllanasellë: Fitore, është fjala e jonë e vetme me 14 nëntor

Kandidati për kryetar të Drenasit, nga radhët e PDK-së, njëherit kryetari i kësaj komune, Ramiz Lladrovci është pritur nga banorët e Gllanasellës, ku të pranishëm ishin edhe nëndegët, Dovrosheci, Çikatova e Vjetër, Godanci, Gradica e Likoshani.

Nga këtu, Lladrovci ka thënë se Drenasi do të deshmoj se qytetarët e duan qeverisjen e mire dhe vizionin e liderëve që gjinden në Hagë.

Ai ka thënë se fitorja është fjala e vetme me datën 14 nëntor.

Në Gllanasellën time, me mikun tim, Zenun Pajazitin, ku ishin të pranishme edhe strukturat e nëndegëve Dobroshec, Çikatovë e Vjetër, Godanc, Gradicë e Likoshan, theksuam se fitorja është fjala jonë e vetme për 14 nëntorin.

Ne do të dëshmojmë se qytetarët e duan qeverisjen e mirë dhe vizionin e liderëve që padrejtësisht nuk janë fizikisht me ne, në Drenasin e PDK-së përgjithmonë.

Fitore, është fjala jonë, vazhdojmë me suksese.

Bashkë për Drenasin!
#PDK #177
Ramiz Lladrovci