Lushtaku: Akuzat e Jasharit janë shpifje dhe të pabaza!

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Mergim Lushtaku i është kundërpërgjigjur Bekim Jasharit i cili e akuzonte këtë të fundit që po ju bënë presion votuesve në Skenderaj.

Lushtaku thot se akuzat e Jasharit janë shpifje, dhe thot se kjo për të cilën akuzohet nuk përkon me karakterin dhe personalitetin e tij.

Ja reagimi i Lushtakut:
Bekim Jashari në Panikë!

Qytetarë të nderuar,

Duke parë shpifjet e ulëta të Bekim Jasharit, detyrohem t’i përgjigjem!
Të gjithë në Skënderaj më njohin dhe e dinë shumë mirë se mua nuk më përkon me karakterin tim, kërcënimi apo presioni.

Por, po shihet se sipas të gjitha informatave që kemi në terren, Bekimi dhe ekipa e tij është në panikë nga humbja e thellë. Pasi që unë dëgjova për rastin e sulmit ndaj një qytetari në Kllodernicë, menjëherë e lajmërova policinë. Më lajmëruan se janë të informuar për rastin dhe se janë nisur për në vend të ngjarjes. Unë mbërrita para patrollës së policisë, ku të njejtit persona që kishin sulmuar qytetetarin që nuk është bindur të votojë Vetëvendosjen për asamble dhe Bekimin për kryetar, erdhën dhe ngritën zërin para meje. Unë ju tregova se askush nuk mund të detyroj dikë për të votuar X kandidatin, sepse lufta është bërë që qytetarët të vendosin për të drejtën e tyre pa presion. Fatbardhësisht me ardhjen e patrollës së policisë, pasi i përshëndeta dhe i falënderova për ardhjen, kërkova nga ta që të qëndrojnë afër kësaj qendre të votimit për të mbajtur rend dhe ligj!

Pa panikë!
Me dinjitet votoni për ata që ju unifikojnë!

Mergim Lushtaku